Головне

Ахметов: Вилетіти з групи в наші плани не входить

30.08.2012 21:39 607 0

Чемпіон Італії "Ювентус" та найсильніша команда Європи минулого року "Челсі" - суперники, котрих "Шахтар" цілком може подолати в Лізі Чемпіонів.

Про віру в це клубній прес-службі повідомив президент клубу Рінат Ахметов.

"Мені здається, у нас цікава група, вболівальники отримають величезне задоволення. Я говорив до жеребкування і зараз хочу сказати, що ми повинні віддати всі сили, щоб вийти в наступний етап Ліги Чемпіонів", - почав він.

"Вдвічі цікавіше зіграти з "Челсі", і "Ювентус" дуже сильна команда. Що стосується чемпіона Данії, то я не сильно знайомий з цією командою. Але знаю, що в Лізі Чемпіонів слабких команд не буває. Сподіваюся, вболівальники отримають задоволення від всіх ігор, а "Шахтар" покаже всі свої найкращі якості і вийде в наступний етап Ліги Чемпіонів", - ще раз наголосив він.

За словами Ахметова, минулого сезону всі вважали, що "Шахтар" з першого місця вийде в наступний етап Ліги Чемпіонів, але, як виявилося, "гірники" посіли четверту сходинку в групі.

"Начебто сьогодні у нас група дуже сильна. Чим сильніше суперник, тим престижніше перемога над ним. Я думаю, ми всі будемо сконцентровані, і хлопці віддадуть всі свої сили для того, щоб доставити радість і задоволення нашим уболівальникам". - запевнив Ахметов.

"Вилетіти з групи в наші плани не входить. "Шахтар" хоче продовжувати шлях у Лізі Чемпіонів і віддасть усі свої сили, щоб вийти в 1/8 фіналу", - закінчив президент "Шахтаря".

Коментарі ()