Українська правда

Тренер "Слована" привітав "Дніпро" із заслуженою перемогою та поскаржився на суддівство

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2012, 23:02

"Дніпро" міг би і не пробитися далі, але рішення судді залишити чеський "Слован" у меншості вирішило долю путівки до групового раунду Ліги Європи.

Таким чином висловився після гри Ярослав Шілхави, головний тренер "Слована", пише сайт українців.

"Перш за все, хочу сказати, що підсумок зустрічі визначила червона картка Нежмару. Вдесятьох проти такого суперника звичайно грати важко. У "Дніпра" було дуже багато гольових ситуацій, але у нас здорово зіграв голкіпер Бічік. Хотів би подякувати всю свою команду, яка не склала зброю і билася до кінця", - сказав він.

"Як і в Ліберці, за рахунку 0:2 команда проявила характер і зрівняла рахунок. Був у нас ще епізод, коли ми потрапили в штангу, але гра склалася так, як склалася. Ми віддали всі сили. Суперника ми хотіли б привітати із заслуженою перемогою і побажати йому всього найкращого і успіхів в Ліги Європи", - продовжив він.

"Я вірю в те, що грай ми в повному складі, можна було б щось зробити для перемоги, але 70 хвилин грати вдесятьох дуже важко. Я не стверджую того, що ми обов'язково б перемогли і пройшли далі, просто підкреслюю, що в меншості грати було дуже непросто", - наголосив він.