Українська правда

Маркевич: Хотів би, щоб у групі попалися "Ліверпуль" чи "Інтер"

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2012, 23:10

Харківський "Металіст" повністю заслужив на другу перемогу над "Динамо", але команді ще треба багато працювати над реалізацією моментів і професійним ставленням до справи усі 90 хвилин.

Про це Мирон Маркевич заявив після гри в ефірі каналу "2+2".

"Так здається, що вихід далі - буденна справа. Хвилювання було, адже "Динамо" не така вже проста команда. Хоча і виграли першу гру 2:0, але хвилювання було, як і перед кожною грою", - сказав тренер.

"Така вже психологія футболістів: якщо щось легко дається, то їм здається, що так буде цілу гру. Треба грати до кінця і не пропускати нічого", - оцінив Маркевич провал команди напередодні пропущеного голу.

Він додав, що радий за Дениса Барвінка, котрий дебютував у єврокубках при повних трибунах.

"Нереалізація моментів? То вже не перший раз, в кожній грі багато шансів надіємося в майбутньому забивати. Щодо замін, то планував випустити гравців і до голу, але довелося робити це швидше, аби освіжити гру", - зізнався він.

"Що буде далі? Звичайно, хотів би, щоб у групі попалися "Ліверпуль" чи "Інтер" - пограти на таких стадіонах було б цікаво. А глобальні завдання не ставлю, бо більше думаю за чемпіонат України, де всі думки тільки про гру проти "Волині", - закінчив Маркевич.