Українська правда

Луческу: "У нашій групі немає фаворита по грі"

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2012, 10:09

У квартеті "Е" групового турніру ЛЧ, в якому зіграє "Шахтар", всі команди здатні відібрати очки одна в одної.

Таку думку висловив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Що й логічно для такого турніру, ми потрапили в чемпіонську групу. Жереб вибрав у суперники клубного чемпіона Європи, чемпіона Італії та чемпіона Данії. Відразу скажу: помиляється той, хто, можливо, списав з рахунків "Нордшелланд". В останні роки на зимових зборах ми постійно зустрічаємося з цією командою, і, запевняю вас, вона може створити проблеми будь-якому супернику і в офіційному турнірі", - сказав він.

На питання, що тоді говорити про "Ювентус" та "Челсі", тренер відповів: "Не сумніваюся, що "Шахтар" здатний гідно зіграти з цими клубами. Якщо два роки тому нам вдалося в такому ж груповому турнірі випередити "Арсенал", то чому ми повинні пасувати перед "Челсі"?"

Важко доведеться з "Ювентусом", але я дуже добре знаю італійський футбол і сподіваюся правильно підготувати "Шахтар" до поєдинків з туринським клубом. Крім того, зустрічі з "Челсі" і "Ювентусом" - це величезний стимул для футболістів і вболівальників "Шахтаря", які до заповнять "Донбас Арену" і нададуть колосальну підтримку нашій команді", - впевнений Містер.

Також наставник зазначив, що формальним фаворитом групи "Е" мое вважатися "Челсі".

"Формально фаворитом може вважатися "Челсі" - як переможець попередньої Ліги чемпіонів. Однак по грі лондонський клуб не краще "Ювентуса" або "Шахтаря". У нашій групі всі команди здатні відібрати очки одна в одної", - цитує тренера sport-express.ua.