Українська правда

Вернидуб: Ми провели два різних тайми

Сергей Шемшученко — 1 вересня 2012, 22:17

Нестабільність у грі луганської "Зорі" через травми лідерів протягом матчу стала головною причиною поразки у зустрічі проти одеського "Чорноморця".

Про це після зустрічі заявив головний тренер команди Юрій Вернидуб, пише сайт клубу.

"Ми провели два різних тайми. Вважаю, що в першому таймі ми переграли "Чорноморець". Пропустили безглуздий гол, і травма Віталія Постранського внесла свої корективи. Віталій зламав два пальці, тому довелося його міняти. Ні в якій мірі не хочу образити вийшов на заміну Діму Козаченко, але в таку гру дуже складно увійти. Тим більше, без розминки", - вважає він.

"У другому таймі, коли пропускали другий м'яч, дитячу помилку допустили захисники. Я хотів підсилити гру в атаці і випустити на поле нападника, але пошкодження отримав Ігор Коротецький, тому довелося міняти захисника на захисника. Якщо брати гру в цілому, то вважаю, що вона була рівною", - додав він.

"На мій погляд, дуже сильно на остаточний результат матчу вплинули вимушені заміни. "Чорноморець" - хороша команда, в якій зібрані хороші виконавці. Але мені здається, що в минулому чемпіонаті одесити грали поцікавіше. Думаю, що в цьому році Чорноморець "буде міцним середняком", - оцінив опонентів Вернидуб.