Українська правда

Федецький: Із "Шахтаря" мене привітав тільки Девіч

Сергей Шемшученко — 1 вересня 2012, 22:45

Перехід у "Дніпро" став несподіваним навіть для самого Артема Федецького, котрий ще у першій половині тижня заперечував можливість свого трансферу.

В інтерв'ю сайту "Футбол 24" Федецький пояснив, чому він таки змінив команду.

"Керівництво "Дніпра" вийшло на "Шахтар" із пропозицією продати мене. Після того, як я про це дізнався, мав розмову із керівниками "гірників". Ми дійшли спільної думки, що мені варто перейти в "Дніпро", - повідомив він.

"Розумієте, спершу усе було на рівні чуток. В мене не було конкретної інформації. Усе вирішилося учора-позавчора", - пояснив він причини того, що казав про відсутність основи під інформацією про майбутній трансфер.

"Хочу сказати, що потрапив у сильну команду. Зараз "Дніпро" в чемпіонаті України на третьому місці. Команда прогресує з кожним роком, додає. "Дніпряни" вийшли в груповий етап Ліги Європи, це дуже добре. Зізнаюся, хочу повернутися у національну збірну", - додав Артем.

Він сподівається, що зможе себе проявити і показати Олегу Володимировичу Блохіну, що гідний виклику в "синьо-жовту" команду.

"Чи з Хуанде Рамосом вже відбулася розмова? Ні, ще не встигли поспілкуватися", - відповів екс-гравець "Карпат".

"Зараз саме їду з Донецька в Дніпропетровськ. Учора був в Дніпропетровську, підписав контракт. А потім поїхав за формою. Сьогодні приєднаюся до своєї нової команди і буду готуватися до гри із Полтавою", -продовжив він.

"У "Шахтарі" не встиг нікого побачити. По телефону мене привітав тільки Марко Девіч, побажав удачі. З іншими, думаю, ми ще побачимося або поспілкуємося по телефону", - вірить Федецький.

Також він розповів, що влітку переніс операцію на пахових кільцях, але про неї вже встиг забути, працює в загальній групі і нормально почувається, пише football24.ua.