Українська правда

Рамос: Не знаю, чому це повторюється

Сергей Шемшученко — 2 вересня 2012, 19:07

Невміння гравців "Дніпра" зберігати перевагу над суперником є загадкою навіть для головного тренера команди.

Про свою розгубленість після нічиєї з "Ворсклою" говорив Хуанде Рамос, пише офіційний сайт клубу.

"Ми тримали під контролем хід усього матчу, вийшли вперед. Перемога була близька, команда грала добре, забила другий гол, створювала все більше і більше гольових моментів. Але за 5-10 хвилин ми незрозумілим чином випустили нитки гри зі своїх рук, і "Ворскла" змогла зрівняти рахунок", - почав він.

"У нас залишалося зовсім мало часу, щоб вирвати перемогу. Біля воріт суперника почалася метушня, ми намагалися забити третій гол, але не вийшло. У підсумку ми повинні задовольнятися нічиєю", - невдоволений іспанець.

За його словами, тренер може як завгодно пояснювати цю ситуацію, але вона не має ніякого виправдання.

"Команда грає добре, забиває, створює моменти. Але ми не вбиваємо інтригу в матчі, і суперник, створюючи менше моментів, граючи менше в футбол, забиває і зрівнює рахунок. А щодо замін. Якби я випустив гравця оборонного плану, ви б запитали, чому ми віддали ініціативу. Сьогодні ми випустили двох гравців збірної України - Селезньова і Алієва", - нагадав він.

"Теоретично команда не повинна була відчути на собі зниження рівня. Теоретично ці гравці повинні бути свіжими, готові увійти в гру. Повторюся, не має ніякого пояснення, що нам забивають за кілька хвилин два голи. На два голи потрібно напрацювати протягом всього матчу, а нам забили за кілька хвилин. Не знаю, чому це повторюється з нами", - закінчив Рамос.