Українська правда

Маркевич: Ми не відновилися після непростих матчів

Сергей Шемшученко — 2 вересня 2012, 21:44

Втома та власні помилки гравців "Металіста" призвели до болючої поразки від луцької "Волині".

Про це після гри заявив головний тренер харківської команди Мирон Маркевич, пише сайт клубу.

"Відчувалося, що ми не відновилися після непростих матчів. Грати через два дні не так легко. Дійсно, наші лідери сьогодні не показали того, на що вони здатні, а ті, хто вийшов замість них, м'яко кажучи, наших надій не виправдали", - поскаржився він.

"Волинь" хотіла перемогти більше, тому і перемогла. Хоча, звичайно, у нас було багато моментів, які ми не реалізували. В кінці ж могли пропустити ще як мінімум один м'яч. Я вітаю "Волинь" з перемогою", - додав Мирон Богданович.

Він додав, що в Лізі Європи команда буде грати дещо іншим складом, адже, скажімо, Шелаєв - не захисник, і вся гра була через його фланг.

"У нас просто така ситуація, адже треба обов'язково ставити чотирьох українців. Ясно, що в Лізі Європи гратиме абсолютно інша команда, відновиться Вільягра. Будуть грати ті футболісти, які добре грають у відборі і роблять багато чорнової роботи", - запевнив Маркевич.

"Що з Тайсоном? Він отримав травму в матчі з румунським "Динамо" і сьогодні просто не зміг вийти на поле. Щодо "Волині", то всі хлопці билися. Якби вони з такою самовіддачею грали у всіх матчах, були б набагато вище в турнірній таблиці. У цьому і полягає футбол - так треба грати всі матчі", - закінчив Маркевич.

Наостанок він додав, що під час ігор збірних команда проведе який-небудь товариський матч.