Українська правда

У "Олександрії" новий президент замість Лавренка

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2012, 22:05

Команда ПФК "Олександрія" відтепер на 50% буде фінансуватись завдяки підтримці аграрного бізнесу, а конкретним представником аграрної половини футбольного клубу став почесний віце-президент Сергій Кузьменко.

Про це повідомив на прес-конференції президент ПФК "Олександрія" Микола Лавренко.

Він підкреслив також і те, що мова йде про спільне фінансування тільки команди, а не всієї інфраструктури клубу. Але спільна діяльність поки що обумовлена попередніми домовленостями. Продовження більш глибокого входження в структуру клубу нових акціонерів цілком можливе не раніше 1 січня 2013 року.

Сергій Кузьменко підтвердив інформацію президента ПФК "Олександрія", а також додав що одними з найактивніших спонсорів клубу з боку аграріїв будуть відомі аграрні підприємства району та області: "Олександрійський цукровий завод" та ТОВ "Гермес-трейдінг", а також інші підприємства. В той же час Сергій Кузьменко повідомив, що він не буде залишати без уваги життя ФК "УкрАгроКом", існування якого під сумнів навіть не ставиться.

Сергій Кузьменко, який є заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації та екс-головою Олександрійської РДА, прихильник футбола і неодноразово заявляв, що розглядає можливість залучення аграрного сектору економіки району до питання фінансування діяльності професійного футболу Олександрії, пише alnews.com.ua.