Українська правда

Алієв: Мені нема чого налаштовуватися на "Динамо" якось по-особливому

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2012, 10:42

Теперішній статус Олександра Алієва, котрому доводиться грати проти колишньої команди та чекати виклика у збірну, не надто напружує гравця.

Про це сам футболіст, котрого "Динамо" віддало у оренду дніпропетровському "Дніпро", розповів під час паузи в чемпіонаті.

"Хто для "Дніпра" принциповіший суперник - "гірники" або динамівці? Я налаштовуюся на всі матчі однаково, не має значення, буде це "Шахтар" або "Динамо". Чому в мене має бути на киян якийсь особливий настрій?", - спитав хавбек.

"Те, що грав у "Динамо" багато років, ніяк на мені не повинно відображатися. Звичайний суперник, звичайна команда. Потрібно виходити і робити свою справу. Не можна боятися, потрібно намагатися показати на полі все, на що здатний, от і все. Мені нема чого налаштовуватися на "Динамо" якось по-особливому", - запевнив Алієв.

Також він прокоментував ситуацію із неотриманим запрошенням до збірної на стартові матчі відбору на чемпіонат світу-2014.

"Є головний тренер, у нього є своє бачення, на підготовку збірної та склад. Значить, зараз він мене не бачить в цій обоймі. З одного боку, хотілося, звичайно, допомогти збірній, з іншого - буде більше часу провести з родиною", - зазначив Олександр.

"Я знаю, який я гравець і що можу. Якщо тренер вважатиме за потрібне викликати мене у збірну, з великою радістю приїду і постараюся допомогти всім, чим зможу"", - цитує гравця championat.com.