Українська правда

Іщенко: Найбільш перспективна молодь України зібрана в "Іллічівці"

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2012, 15:11

В Україні є чимало команд, котрі мають у своєму складі потенційних гравців збірної: найбільша кількість "зірочок" - у "Іллічівці".

Таку думку висловив "Спорт-Экспрессу в Украине" Олександр Іщенко, заслужений тренер України.

"Найбільш перспективною командою за кількісним складом потенційних гравців збірної вважаю "Іллічівець". Цікаві гравці є і у "Ворсклі" - це Матвєєв і Чеснаков, які здатні пристойно додати. Добре виглядає Барвінко з "Металіста", - почав перераховувати він.

"Одним з найбільш перспективних гравців прем'єр-ліги вважаю Соболя. Велике майбутнє у його одноклубника Федорчука. Варто відзначити також Причиненко та Графа. Не став би скидати з рахунків і цілу групу футболістів, які стали чемпіонами Європи - це і Петров, і Коркішко, і Шевчук", - нагадав фахівець.

"Як бачимо, є досить серйозна обойма виконавців, які при належному ставленні до себе, можуть домогтися того, що на них звернуть увагу. Не менш важливою є і політика команд прем'єр-ліги - дуже важливо, щоб клуби надавали своїм вихованцям шанс показати себе в матчах чемпіонату", - закликав Іщенко.

За його словами, за прикладами далеко ходити не потрібно - досить згадати історію з Ярмоленко і Газзаєвим.

"Тільки лінивий не критикував тренера за надмірну довіру футболістові. У підсумку, завдяки терпінню російського фахівця, ми отримали одного з найкращих гравців України", - резюмував Іщенко.