Українська правда

Віце-президент ФФУ викреслив представника "Динамо" зі списку делегації на гру з Англією

Сергей Шемшученко — 13 вересня 2012, 10:05

Олександр Іщенко, який очолює дитячо-юнацьку академію київського "Динамо" був видалений зі списку делегації Федерації футболу України, яка відвідувала матч відбору до ЧС-2014 з командою Англії.

Викреслив Іщенка з цього списку перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

"Цього разу у мене не вийшло спостерігати за матчем нашої збірної "вживу". Через певні обставини. Спочатку моя присутність на цьому поєдинку планувалася, але вже в аеропорту "Бориспіль" я раптом дізнався, що в Англію не лечу.

Окрім відвідування матчу, я мав завдання від керівництва "Динамо" провести зустріч з керівниками двох дитячих футбольних академій - "Челсі" і "Тоттенхема" - на предмет встановлення ділових контактів.

Але внаслідок "умілих" дій одного з керівників ФФУ - Анатолія Володимировича Попова, ні мій візит на матч Англія - Україна, ні заплановані зустрічі не відбулися. Він в останню мить вирішив викреслити мене з числа футбольних функціонерів, що вирушають в Лондон.

При цьому мене навіть не спромоглися повідомити про це - ніхто не сказав мені про те, щоб я не приїжджав в аеропорт. Прикрий факт такого дивного відношення", - цитує Іщенка dynamo.kiev.ua.