Українська правда

Гармаш каже, що його жест не був адресований справжнім уболівальникам "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2012, 09:10

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш пропустить три матчі через жест, показаний під час матчу з "Шахтарем" у Донецьку.

За словами самого футболіста, він сподівався на більш лояльне покарання.

"Напевно, в регламенті такі ситуації прописані і передбачають конкретні дисциплінарні санкції. Сам я, звичайно, до останнього сподівався на більш лояльне покарання", - сказав він.

Гравець зазначив, що його жест був адресований не фанатам "Шахтаря", а групі людей, яка постійно його провокувала.

"Перш за все, хочу сказати: безумовно, вважаю себе не правим. Однак хочу наголосити, що ні в якому разі не хотів образити почуття шанувальників "Шахтаря". Фанати донецького клубу відчайдушно і пристрасно вболівали за свою команду так само, як і динамівські вболівальники підтримували нас. Але в цей вечір на стадіоні опинилася група людей, які з першої хвилини провокували мене всіма можливими способами і при кожній можливості", - заявив Денис.

"Наприклад, після того, як ми забили м'яч і побігли вітати автора гола Андрія Ярмоленка, я в черговий раз почув нецензурну лайку на свою адресу і побачив непристойні жести. Тоді вдалося стриматися, але під завісу матчу нерви були на межі, і я не зміг упоратися з емоціями", - розповів гравець.

На питання, чи правда, що вболівальники кидали в гравців "Динамо" сторонні предемети, Денис відповів: "Було діло. Зокрема, відразу після забитого нами м'яча з трибун полетіли пластикові пляшки. Одна з них, здається, зачепила когось із наших адміністраторів", - цитує Гармаша sport-express.ua.