Українська правда

Суркіс: "Ліга Чемпіонів - це не чемпіонат України. Треба грати інакше"

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2012, 08:20

З такою грою, яку "Динамо" показало у поєдинку проти французького "ПСЖ" у 1 турі групового етапу ЛЧ, у даному турнірі нічого не доб'єшся.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс відразу після завершення матчу, пише офіційний сайт "біло-синіх".

"На футбольному полі грають дві команди. У даному матчі "ПСЖ" був на голову сильнішим за нас. З такою грою у Лізі Чемпіонів нічого не доб'єшся. Тренеру і футболістам необхідно у цьому розібратися", - сказав він.

"Уболівальники чекають перемог або, принаймні, самовідданої гри, навіть якщо команда після першого тайму програє з рахунком 0:3. Тим більше таке не часто буває. А катати м'яч... Напевно, і ми з вами можемо робити це", - додав президент.

На запитання, чи можливі зміни на тренерському містку "Динамо", Суркіс відповів: "Ви мене не провокуйте! Хочете говорити по грі - будемо говорити по грі".

За словами Суркіса, мотивація у "Динамо" була, тільки вони нею не скористалися, як потрібно було це зробити у матчі Ліги чемпіонів.

"Це не чемпіонат України. Тут необхідно грати інакше. У нас попереду ще п'ять турів. Нічого страшного не сталося. Необхідно покращувати якість гри. Важливо пам'ятати про те, що ще є і ворота суперника, а не думати лише про захист власних, катаючи м'яч в центрі поля", - підсумував він.