Українська правда

Кранчар: "Всі команди, які приїдуть у Париж грати з "ПСЖ", зазнають поразки"

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2012, 09:10

"Динамо" не можна опускати голову, а потрібно просто продовжувати грати у свій футбол.

Про це після розгромної поразки від "ПСЖ" у Лізі Чемпіонів офіційному сайту киян розповів півзахисник "біло-синіх" Ніко Кранчар.

"Ми допустили ряд помилок у першому таймі, а також заробили необов'язковий пенальті. До того ж пропустили ще два м'ячі після розіграшів кутових", - сказав він.

"Вважаю, що ми дали занадто багато простору Пасторе й Ібрагімовічу, гравцям дуже високого рівня й індивідуальної майстерності, які не раз мали можливість забити", - додав гравець.

За словами Кранчара, стався пенальті, а потім ще два м'ячі, а повернути втрачені позиції, коли поступаєшся з рахунком 0:3, дуже непросто.

"Моя думка - всі команди, які приїдуть у Париж грати з "ПСЖ", зазнають поразки. Ця команда - безумовний фаворит квартету "А", адже цього літа вони придбали дуже багато кваліфікованих виконавців", - зауважив він.

"Що ж стосується нас, то ми зобов'язані перемагати у наступному матчі, у якому вдома будемо приймати загребське "Динамо". Важливо зробити правильні висновки з цієї поразки і намагатися перемагати у наступних матчах. Не можна опускати голову, а потрібно просто продовжувати грати у футбол", - підсумував Ніко.