Українська правда

"Це небачена ганьба" - Заваров про поразку "Динамо" від ПСЖ

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2012, 15:27

Якби гравцям ПСЖ треба було забити шість чи сім м'ячів у ворота "Динамо" вони легко це зробили б.

Про це заявив колишній гравець "Динамо" Олександр Заваров.

"Я готовий крізь землю провалитися від того, що побачив. Це небачена ганьба. Коли я їду за кордон, мене досі сприймають як колишнього гравця великого клубу. Раніше я пишався командою, а тепер мені соромно. Подібної апатії, байдужості у людей, які носять літеру "Д" на футболці я не пригадую", - сказав він.

"У мене теж були програні ігри. Якось у полудневу спеку ми з "Динамо" поступилися в Ташкенті "Пахтакору" 0:3. Але то була спека і Ташкент. А так жахливо грати в Європі ми собі ніколи не дозволяли", - запевнив екс-динамівець.

Заваров упевнений, що парижани "пошкодували" киян.

"Якби Парижу треба було виграти з рахунком 6:0 чи 7:0, вони б це зробили. Ви подивіться, варто "Динамо" було забити, як французи розлютилися і тут же забили у відповідь. Слава Богу, що час закінчився і нас не довели до суцільної ганьби. З такою грою ми можемо перемагати лише "Карпати" та й то до певного часу", - сказав він.

"Однозначно це не динамівська гра. Я повністю підписуюся під словами Леоніда Буряка про те, що команда 40 років сповідувала одні принципи гри, а зараз намагається сповідувати інші. Однак нічого не виходить. Це не схоже ні на гру "Спартака", ні, тим більше на гру "Динамо". Це взагалі ні на що не схоже", - цитує Заварова gazeta.ua.