Головне

Сьомін нарешті дізнався про свою відставку від Суркіса

24.09.2012 23:02 813 0

Юрій Сьомін все ж поспілкувався з Ігорем Суркісом, котрий несподівано для самого тренера звільнив росіянина з "Динамо".

Про розмову та найближчі плани росіянин розповів "Радіо Спорт".

"Інформація про відставку вірна. Я розмовляв з президентом по телефону. Я, напевно, дізнався в останню чергу, тому що після вчорашньої гри у нас сьогодні вихідний, і я полетів у Москву. Одна справа інтернет, а інше почути це від президента. Я відправлений у відставку", - визнав він.

"Є керівник, президент, який платить гроші. Він приймає рішення. Я можу сказати свою думку. У мене залишилися найприємніші враження від моєї роботи з київським "Динамо". За цей період я був чемпіоном України, я три рази виводив команду в груповий етап Ліги Чемпіонів, я був в півфіналі Кубка УЄФА з командою", - нагадав він.

"Завдання цього року я виконав, але завжди дуже гостро стоять поєдинки з донецьким "Шахтарем". Я припускаю, що поразка від "Шахтаря" будь-якого тренера "Динамо" ставить у дуже жорсткі умови. Це робота тренера! Дай Бог, щоб новий наставник, який прийде, виграв у "Шахтаря", - побажав він.

За словами Сьомін, завтра, 25 вересня, він планує поїхати в Київ з усіма зустрітися та попрощатися.

"Ми залишимося друзями. Було дуже багато приємного, я отримував величезне задоволення від роботи з гравцями та працівниками клубу", - продовжив він.

"Я працював з такими видатними гравцями, як Андрій Шевченко, і новим молодим поколінням. Мої творчі плани - продовжувати тренерську роботу", - закінчив Сьомін.

Коментарі ()