Українська правда

Леоненко: "З такими мізками, з таким фартом Блохін зможе зробити дуже багато"

Сергей Шемшученко — 25 вересня 2012, 20:42

Олег Блохін мав очолити "Динамо" ще кілька років тому.

Так вважає екс-гравець київського клубу Віктор Леоненко.

"Не хочу говорити нічого поганого про звільненого Юрія Сьоміна. Про нього було сказано чимало... Але, той факт, що зміни у київському "Динамо" назріли, очевидний давно і не тільки мені - це розуміли всі українські вболівальники", - сказав він.

"Звичайно, я радий поверненню у рідний клуб Олега Блохіна. Більше того, впевнений, що воно повинне було відбутися набагато раніше - ще кілька років тому, - тоді, напевно, ми б мали зовсім іншу картину сьогодні. Однак краще пізно, ніж ніколи, тому я можу тільки привітати і "динамівських" уболівальників, і президента клубу", - додав Леоненко.

За його словами, Блохін для "Динамо" - найбільш підходящий, чи не єдиний варіант, оптимальний і довгоочікуваний.

"В Олега Блохіна у Києві буде підтримка, тому що вболівальники команди вже скучили за справжнім киянином, за своїми зірками. Хотілося б, щоб і тренерський штаб "Динамо" складався з наших", - пояснив він.

"Олег Володимирович уміє навести порядок. При ньому буде дисципліна. На новому місці йому доведеться гарненько попрацювати. Є надія, що у першій команді з'явиться більше молодих хлопців - своїх вихованців. Звичайно ж, не варто чекати чудес, якихось швидких метаморфоз, хоча в швидкі зміни я вірю", - зауважив Леоненко.

"Олегу Володимировичу буде непросто, але я вірю у краще. Чи стане він для "Динамо" тим, ким був Валерій Васильович Лобановський? Не будемо займатися порівняннями. Олег Блохін - це не просто фігура, він - справжня глиба. З такими мізками, з таким фартом він зможе зробити дуже багато", - підсумував він, пише "Наш век".