Українська правда

Суркіс запевнив, що Михайличенко і надалі займатиметься селекцією "Динамо"

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2012, 15:28

Олексій Михайличенко і надалі буде відповідати за трансферну політику "Динамо", незважаючи на те, що буде помічником Олега Блохіна.

Про це на прес-конференції у Києві заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, передає кореспондент "Чемпіона".

"Було б логічно залишити Михайличенка куратором селекції, адже він повністю змінив її. Підібрав собі людей, які працюють на західному ринку на постійній основі", - сказав він.

"Блохін узяв собі у помічники Михайличенка. І цей механізим повинен працювати чітко. Олег Володимирович каже, які позиції треба підсилити, а Михайличенко каже де і що треба подивитися. І ми укомплектовуємося цілеспрямовано", - додав президент.

За словами Суркіса, вже зараз Олег Блохін знає, які проблемні місця у нинішнього "Динамо".

"Взимку, я впевнений, у нас будуть зміни. Можливо, вони будуть глобальні, можливо, - ні.Це вже питання до Олега Володимировича. Це було першим запитанням Блохіна під час підписання контракту", - пояснив він.

"Так, команда добре була укомплектована. Однак був момент, що взимку доведеться когось докуповувати, когось відпускати. Я йому дав слово, що з фінансової точки зору та комплектація, яка була влітку, ніяк не відобразиться на зимовій. Михайличенко буде допомагати та курирувати, незалежно від назви посади, яку він обійматиме", - підсумував Суркіс.