Українська правда

Григорчук: "Чорноморець" ще не готовий спокійно вести гру в будь-якій ситуації

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2012, 22:10

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук, як і його команда, не зміг втримати себе в руках у матчі з "Металістом".

Про свої враження вилучений фахівець розповів після зустрічі, пише прес-служба клубу.

"Раз вийшов такий інцидент, я повинен висловитися. Почну з себе, вважаю, що вчинив неправильно, приношу свої вибачення футбольної громадськості - тренер так себе вести не повинен. Напевно, потрібно бути вище всього цього. Не можу не сказати про суддівство", - почав він.

"Вважаю, що в конкретному епізоді не можна було не побачити, що м'яч пішов від суперника, боковий арбітр був в 15 метрах, суддя показує кутовий. Це або провокація, або людська безсовісність, або неповага до себе і футболу. Закликаю, щоб такі люди були покарані", - обурився він.

"Нам скасовують забитий чистий гол в Дніпропетровську, який бачила вся країна. Наступний тур судить той же боковий суддя. Це повага до "Чорноморцю" та футболу? Я вимагаю, щоб нам відповіли", - наголосив він.

Григорчуку незрозуміло, із чим пов'язано, що рефері залишився безкарним.

"Мені просто цікаво, щоб я розумів, що це і як до цього ставляться ці люди. Або ми не маємо права навіть дізнатися?", - риторично перепитав він.

"По грі. Перший тайм, не весь, але його більшу частину, дії "Чорноморця" були чудові, другий тайм грали гірше. Причини однозначно в тому, що ми ще не готові зберігати спокій та вести гру в будь-якій ситуації, особливо коли суперник сильний і він додає", - визнав він.

"Металіст" став грати агресивно після перерви і ми неначе злякалися. Це нам мінус, але ми зіграли внічию з командою європейського рівня ", - закінчив Григорчук.