Українська правда

Суркіс: "Я зрозумів, що Сьомін не до кінця керує командою"

Сергей Шемшученко — 1 жовтня 2012, 08:48

Ігор Суркіс вирішив змінити тренера "Динамо" після того, як зрозумів, що Юрій Сьомін не до кінця керує командою.

Про це він заявив в ефірі каналу "2+2".

"Складно сказати, що вже змінилося в київському "Динамо". У Блохіна було всього два тренування. Я розумію, як він хоче швидко перейти на флангову гру з пресингом, але чудес не буває. Це копітка робота, результати якої, може, побачимо через два-три місяці. Блохін зробить команду, він розуміє футбол і багато чого добився зі збірною України. Упевнений, він буде радувати вболівальників "Динамо", - сказав він.

"Сьомін будував команду і запросив новачків, які перебували в різних кондиціях. Я йому не дав часу побудувати команду, але й громадськість цього не дала зробити. Дві такі великі поразки неприйнятні для київського "​​Динамо", - впевнений Суркіс.

За словами президента клубу, він вирішив звільти Юрія Павловича після того, як зрозумів, що той не до кінця керує командою.

"Я зрозумів, що Сьомін не до кінця керує командою. Не всі, хто виходив на поле, були задоволені ситуацією в команді. Я вдячний Сьоміну, але те, що він першого разу залишив "Динамо" було страшною помилкою. Він повинен був продовжувати працювати з командою", - підсумував Суркіс.