Українська правда

Ракицький: Діяли так, як змушувала гра

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2012, 08:26

"Шахтар" провів дуже непоганий поєдинок на полі сильного суперника і може шкодувати, що все ж не переміг на полі "Ювентуса".

Таким чином захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький підбив підсумок нічийного матчу своєї команди з чемпіоном Італії, пише сайт клубу.

"Звичайно, ми повинні були забивати ще один гол. У другому тайму було видно, що ми сильніше. Хоча грали в гостях, але мали як мінімум три вірних моменти, і це тільки в другій половині поєдинку. Сьогодні удача була не на нашому боці, ми не забили. Але все одно результат непоганий. Вважаю, що ми грали гідно. Думаю, уболівальники нами задоволені", - передбачив він.

"Містер нас підготував, ми знали всі їх слабкі і сильні сторони. А діяли так, як змушувала гра. Забили гол, трохи відійшли назад. На жаль, пропустили м'яч, але нічого, стали знову атакувати. Повторюся, нам сьогодні не пощастило забити другий гол", - підкреслив Ярослав.

За його словами, з Бонуччі в моменті з пропущеним м'ячем мав грати Адріано, але так вже вийшло, бо це футбол.

"Чи можемо виграти групу? Загадувати не будемо. У минулому році ми вже загадували. У нашій групі грають чотири хороші команди. Будемо намагатися в кожному матчі набирати очки, причому чим більше, тим краще", - пообіцяв він.

"Хотів би зараз сказати уболівальникам "Шахтаря", щоб вони приходили на стадіон, підтримували нас у кожному поєдинку. Ми будемо намагатися для них перемагати і в Лізі Чемпіонів, і в чемпіонаті, і в Кубку", - закінчив розмову зверненням до фанів Ракицький.