Українська правда

Коньков: "Не всі цінують роботу Колліни, він часто чує критичні зауваження"

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2012, 18:26

У вівторок, 9 жовтня, відбудеться прес-клуб з куратором системи арбітражу в українському професіональному футболі П’єрлуїджі Колліною.

У якому форматі проводитиметься зустріч і хто буде на ній присутній, розповів президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, пише прес-служба ФФУ.

"Проведення прес-клубу ініційоване самим П’єрлуїджі Колліною. Такі зустрічі проводились раніше на постійній основі, і проводитимуться й надалі", - сказав він.

"Справа у тому, що під час нещодавнього засідання круглого столу, однією із найбільш популярних тем був арбітраж та розподілення обов’язків у профільному комітеті ФФУ. Журналісти наголошували на тому, що накопичилося чимало запитань, пов’язаних з арбітражем, і українська футбольна громадськість хотіла б отримати відповіді на них від куратора", - додав очільний ФФУ.

За словами Конькова, на прес-клубі за традицією буде П’єрлуїджі Колліна.

"Я можу впевнено заявити, що він повністю відкритий для спілкування і легко йде на будь-який діалог. Зараз я можу запевнити, що вже повністю налагоджено співпрацю між новообраним керівництвом Федерації та куратором системи арбітражу", - зауважив він.

На думку Конькова, український футбол тільки виграв від того, що у нас працює такий професіонал як П’єрлуїджі Колліна.

"Він є надзвичайно послідовним у своїх діях, і мені прикро, що сьогодні не всі цінують його роботу, а замість підтримки він часто чує критичні зауваження на свою адресу. Це не сприяє підвищенню ані іміджу українського арбітражу, ані вітчизняного футболу загалом", - підсумував він.