Українська правда

Максимов: "Скажу чесно, що дуже задоволений результатом"

Сергей Шемшученко — 6 жовтня 2012, 09:18

Для Юрія Максимова перемога над криворізьким "Кривбасом" відвічі приємна.

Про це заявив сам головний тренер донецького "Металурга" після зустрічі, пише прес-служба клубу.

"Скажу чесно, що дуже задоволений результатом. Для мене ця перемога вдвічі радісна. "Кривбас" для мене команда не остання, я в ній працював. Я провів хороші роки, завжди переживаю, дивлюся за футболістами, яких запрошував у команду", - сказав він.

"Таке футбольне життя. Зараз я в іншій команді. Приємне хочу сказати своїм футболістам. Те, що я попросив - вони всі виконали. Ми багато забиваємо", - додав тренер.

На думку Максимова, дві програші виїзні зустрічі команда сама програла.

"Не повинні ми були програвати - всі голи ми "привозимо" самі собі. В цілому, я задоволений. "Кривбасу" побажаю тільки удачі. У них багато проблем. Я сам зіткнувся з цим", - пояснив він.

"Поки такі люди у "Кривбасі" там працюють, не хочу називати прізвище. Кварцяний правильно сказав: Така людина, як лицемір, це ще дуже добрі слова для цієї людини. Мене шантажувати не треба", - розійшовся наставник.

За його словами, він не клоун був, віддавався "Кривбасу", як міг.

"Коли з мене роблять дурня, це не дуже приємно. Нехай він візьме ці гроші та перерахує дитячому будинку. Його гроші мені не потрібні. Або нехай картку дасть, а я гроші перерахую", - підсумував Максимов.