Українська правда

Вишиванки Динамо та Шахтаря - вже в продажу!

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2012, 10:00

Вболівальники Динамо Київ гідно оцінили футбольні вишиванки, в яких біло-блакитні з'явилися на розминці в матчі з Чорноморцем.

Нарешті, клубні вишиванки Динамо надійшли в продаж за ціною 320 грн!

Динамо - це великі традиції, легендарні гравці та славна історія. Ну і, звичайно ж, вірні вболівальники, які завзято підтримують свою команду. Вони точно знають - головні перемоги ще попереду!

ЗАМОВИТИ

Футболка з вишивкою Динамо виконана в традиційних біло-синіх кольорах. У центрі розташовується емблема, зроблена за технологією об'ємної вишивки. Особливістю дизайну футбольної вишиванки Динамо є дві вишитих смуги з оригінальним, стилістично підібраним орнаментом. Смуги у поєднанніз емблемою і вишитими рукавами надають футболці чудовий вигляд, і роблять її дуже виразною.

Вишиванка Динамо Київ - відмінний подарунок для уболівальників і просто любителів ексклюзивних і стильних футболок

Зустрічайте також вишиванку Шахтар Донецьк!

ЗАМОВИТИ

Шахтар - це в першу чергу кубковий боєць, команда з сильним характером і яскравим ігровим почерком.

Футболка з вишивкою Шахтар виконана в традиційних оранжево-чорних кольорах. Зовнішній вигляд футбольної вишиванки відрізняється стилістично підібраним орнаментом вишивки та оригінальним дизайном. Також варто відзначити вишиті рукави футболки Шахтаря, які в поєднанні з об'ємною емблемою створюють дуже стильну футболку для вболівальника.

Представлена футболка з вишивкою U-Shirt Shakhtar поза всяким сумнівом бажаний атрибут справжнього вболівальника і просто оригінальний елемент одягу, який не залишиться непоміченим.

А також увага – акційний розпродаж вишиванок національних збірних по ціні 250 грн.!

ЗАМОВИТИ

Кожна модель вишиванок U-Shirt – це унікальний і сучасний національний продукт не тільки для українського вболівальника, але й для людей, які полюбляють традиційний український одяг, вишиванка U-Shirt – це чудовий подарунок та оригінальний сувенір для всіх гостей нашої країни.

В нашій колекції "U-Shirt Збірні" представлено 11 ексклюзивних вишиванок, кожна з яких відрізняється своєю оригінальністю і вишуканістю. Це стилізовані футболки з вишивкою для вболівальників України, Росії, Англії, Польщі, Німеччини, Іспанії, Португалії, Голландії, Італії та Франції.

Поспішайте, кількість обмежена!

Зробити замовлення та дізнатися більше ви зможете на сайті http://www.u-shirt.com.ua/ua/ та за телефонами:

+38(044) 383-0-729
+38(098) 079-76-76
+38(095) 443-90-08
+38(093) 246-20-72