Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Іллічівець" 2:1. Гра у "кішки-мишки" по-донецьки

19.10.2012 21:06 1288 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Іллічівець" 2:1. Гра у "кішки-мишки" по-донецьки

Особливо сподіватися на те, що "Іллічівець" якимось чином зможе зупинити переможну ходу "Шахтаря", не доводилося. Тут були певні фактори, які вказували винятково на перемогу "гірників". По-перше, вони жодного разу не програвали маріупольцям, враховуючи і ті часи, коли "Іллічівець" був "Металургом". По-друге, "Шахтар" не програв у Турині, розгромив "Динамо", впорався з "Дніпром" і "Металістом". Далі можна і не продовжувати...

Персона Миколи Павлова - єдиний промінчик сонця у темряві "Іллічівця" на цей матч. У те, що наставник щось придумає у протистоянні на "Донбас Арені", чомусь вірилося. Погано, що не може тренер бути на своєму містку під час поєдинків, адже продовжується його епопея з відходом з "Ворскли". Можливо, саме цього і не вистачило гостям.

Інтриги у зустріч вирішив додати... Мірча Луческу. Містер, тримаючи у голові майбутній матч із "Челсі", випустив напіврезервний склад. Тренер вирішив дати перепочити Срні й Ілсіньо (Рац і Фернандіньо дискваліфіковані). Натомість румун дав можливість проявити себе Шевчуку, Чигринському та Кобіну. Тобто - хотів він перемоги малою кров'ю. Не вийшло...

Із вищезгаданої трійки більш-менш відіграв Шевчук. По Чигринському особливо немає чого написати, адже "Іллічівець" рідко атакував. Гол, запитаєте ви. Так там м'яч і так летів у сітку після удару Степаненка. Провалився абсолютно Кобін. Через зону Василя забивав Фомін, і було ще кілька загроз. Тому нічого дивного, що на другий тайм вийшли Срна й Ілсіньо (останній замінив Косту, який невідомо що робив на полі).

Саме двійка Даріо-Ілсіньо і зробили перший гол. Потім був точний удар Степаненка-Чигринського. Після цього "Шахтар" знизив темп і трішки відійшов назад, сподіваючись на контратаки. Які, до слова, "гірники" мали, та використати не зуміли. От і маємо, що Луческу виграв матч за п'ять хвилин і зберіг сили своїм підопічним перед "Челсі".

В "Іллічівця" у другому таймі був лише один момент. Коли Окріашвілі несподівано отримав м'яч і побіг на побачення з П'ятовим. Однак швидкості не вистачило. Нездогнали його оборонці, а зі штрафного сам Торніке пробив дуже неточно. У підсумку маємо гру у "кішки-мишки" від донеччан. У першому таймі несподівано пропустили, а потім закономірно виграли.

Коментарі ()