Українська правда

Лікар "Динамо" розповів про травми Сілви, Раффаеля, Богданова та Алмейди

Сергей Шемшученко — 23 жовтня 2012, 13:20

Цілих чотири футболісти київського "Динамо" не полетіли з командою до Порту і залишилися в Києві для відновлення і реабілітації.

Про причини розповів клубній прес-службі лікар команди Леонід Миронов.

"У Даніло Сілви помітний значний прогрес у лікуванні. Йому залишилося полікуватися три-чотири дні, після чого він зможе почати робити бігові вправи", - почав він.

"На жаль, в останній грі отримав м'язову травму Раффаеля. У неділю ввечері ми провели обстеження, зробили магнітно-резонансну томографію і виявили пошкодження привідного м'яза. Футболіст вибув на два тижні, як мінімум", - прогнозує він.

Добре, що у Велозу, який пошкодив руку в матчі з "Металістом", звичайний забій пальця - Мігелю настали шипом на зап'ястя руки.

"Богданов вчора на тренуванні отримав гостру травму, йому була надана термінова медична допомога. Йому зробили рентген, МРТ, які показали, що, на щастя, все нормально, всі зв'язки цілі. Тільки невеликий набряк в результаті сильного перерозтяження зв'язок правої ноги гомілковостопного суглоба. Але все одно йому доведеться пропустити три-чотири дні", - визнав лікар.

"Як стан Алмейди? У нього тонзініт довгого згинача гомілки. Він займається в тренажерному залі і проходить лікування, але в загальну групу поки повернеться нескоро", - закінчив Миронов.