Українська правда

Запорізький "Металург" змінив президента та запевнив: гроші є, Кварцяний залишається

Сергей Шемшученко — 23 жовтня 2012, 13:58

На сьогоднішній день в футбольному клубі "Металург" (Запоріжжя) відсутня заборгованість по заробітній платі перед гравцями.

Як йдеться у спеціальній заяві на клубному сайті, всі виплати футболістам виробляються в повному обсязі згідно контрактних угод.

Те ж саме стосується інших найважливіших ланок клубного механізму - обслуговуючого персоналу і адміністрації. Крім того, в найкоротші терміни буде врегульовано питання з оплати бонусів і преміальних, передбачених для даних працівників.

"Таким чином, висловлювання на кшталт "Грошей не буде", які зустрічаються на просторах інтернету, помилково приписані керівництву клубу і не мають під собою ніяких підстав", - пише клубна прес-служба.

Також відзначимо кадрові зміни, що відбулися в структурі ТОВ ПФК "Металург-Запоріжжя" в понеділок, 22 жовтня. Замість Віталія Гончарова, виконуючим обов'язки президента призначено Андрія Шевчука, котрий паралельно очолює фінансову дирекцію клубу.

Що ж стосується основного складу "Металурга", то він під керівництвом Віталія Кварцяного готується до календарного матчу Прем'єр-ліги проти одеського "Чорноморця", який, нагадуємо, відбудеться на стадіоні "Славутич-Арена" 26 жовтня.