Українська правда

Михайличенко: "Говорити, що потрібно відбитися та відстояти нічию - не можна"

Сергей Шемшученко — 23 жовтня 2012, 21:58

"Динамо" готувалося до поєдинку у Лізі Чемпіонів проти "Порту" більше психологічно.

Про це на передматчевій прес-конференції сказав виконуючий обов'язки головного тренера "Динамо" Олексій Михайличенко, пише офіційний сайт клубу.

"Порту" зіграв у чемпіонаті фактично другим складом, а у нас був важкий матч з "Металістом". Підготовка, швидше, була психологічною. Основну увагу ми приділили теоретичним заняттям. Ми розбирали помилки, які допустили, які не дозволили показати гру і добитися результату", - сказав він.

"Тренування носили більше відновний характер, адже навантаження на гравців збірних дуже велика. Ми втратили ще й Раффаеля. Але завтра - Ліга чемпіонів, а не чемпіонат України. Цей поєдинок відіграє дуже велику роль. Важливий той факт, що ми зустрічається з лідером нашої групи. Перед нами стоїть завдання пройти в плей-офф. Найважливіше - реалізувати задумки, які у нас є", - додав тренер.

На думку Михайличенка, "Порту" - молода команда, яка володіє хорошою швидкістю.

"Порту" у матчах із Загребом і "ПСЖ" намагався нав'язати супернику свою гру. Вони давали мало простору опонентам, добре використовували свої швидкісні якості", - зауважив він.

"Говорити, що потрібно відбитися та відстояти нічию - не можна. Всі настанови, які ми будемо давати команді, будуть спрямовані на досягнення позитивного результату. Це ще не той момент, коли потрібно думати тактично, що нам вистачить нічиї", - пояснив тренер.