Головне

Фоменко назвав кандидатів на посаду тренера збірної України

24.10.2012 14:06 850 0

Тренери команд Прем'єр-ліги, яким було запропоновано подумати про кандидатуру наставника збірної України, назвали своїх кандидатів.

Про названих кандидатів розповів голова Комітету національних збірних, голова тренерської ради Михайло Фоменко, пише сайт ФФУ.

"Всі тренери вже надали нам свої пропозиції. Серед названих кандидатур найчастіше згадувались прізвища Миколи Павлова, Олександра Заварова, Павла Яковенка, Олексія  Михайличенка, Леоніда Буряка та Михайла Фоменка", - сказав він.

На питання, чи були озвучені пропозиції щодо закордонного тренера, Фоменко відповів: "Так, такі пропозиції були. Здебільшого це не стосувалося особистостей. Тренери вказували країни, звідки б вони хотіли бачити спеціаліста".

"У першу чергу це Німеччина і Англія − оскільки вважають, що там працюють тренери, які будують тактику команд перш за все на основі дотримання ігрової дисципліни. А ця складова сьогодні для нас дуже важлива", - зазначив Фоменко.

На запитання, хто керуватиме збірною на матчі у Болгарії 14 листопада, ФОменко зазначив: "Рішення з цього питання поки немає, але у тренерському штабі залишаються Олександр Заваров та Олег Кузнєцов".

Коментарі ()