Українська правда

Кварцяний: "90% відсотків гравців некваліфіковані"

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2012, 09:17

Рівень майстерності та зіграності гравців запорізького клубу, так само як і менеджмент клубу, залишають бажати кращого.

Про це після поразки від "Чорноморця" заявив тренер клубу Віталій Кварцяний.

"Слова "Металург" (Запоріжжя) викликають повагу, і дуже соромно перед усім містом за такий результат. Ті футболісти, які є, старалися. Я активно провожу ротацію. Все пояснюю, але перед матчем говорить Рудиці: "Ти місцевий, ти злий повинен бути", сказав тренер.

"З-під нього забивають гол, він два слова сказати не може. Добрий хлопець, але навіщо ти пов'язав своє життя з футболом? Але більше ставити нікого. Матеус повільний. 90% відсотків гравців некваліфіковані. Нічого поганого не можу сказати про них як про людей", - зазначив Кварцяний.

За словами наставника, всі повинні зрозуміти, що ситуація така і треба приймати її як є.

"Я не можу сказати, що тренери не працюють, що ми не хочемо змінити ситуацію. Є виконання, коли команда зігралась, наситилася якимись комбінаціями, ми не можемо це дати", - продовжив Кварцяний.

"Ну і вся інша організація, менеджмент клубу, залишають бажати кращого. То воду забули, то "Чорноморець" не зустріли, то зарплату не дали, боляче, образливо. Одні протести, дуже складно працювати. Буде боляче з Києвом, Донецьком, але нехай хлопці спробують, дамо всім шанс. Я йду сміливо на ці матчі", - підсумував Кварцяний.