Українська правда

Ксьонз: Втратили концентрацію під час стандартів

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2012, 11:22

На відміну від попередніх матчів, проти "Дніпра" Павло Ксьонз провів на полі усі 90 хвилин, але команда не здобула очок.

Після фінального свистка він поділився з Інформаційним центром враженнями від поєдинку.

"Мабуть, призначений пенальті зламав всі наші плани. Ми неуважно зіграли і наприкінці першого тайму, коли пропустили другий гол. Хоча, як на мене, ми непогано грали до перерви. Були у нас моменти, в яких, мабуть, можна було і краще зіграти. Але згодом втратили концентрацію під час стандартів. Не розібралися на дальній штанзі, де стояло кілька гравців", - сказав він.

"Карпати" грали без вираженого форварда? Справа в тому, що ми хотіли досягти переваги в центрі поля, бо знали, що "Дніпро" добре тримає м’яча. Мали намір наситити середину, але, мабуть, нам так і не вдалося цього досягти. Результат каже саме за себе", - вважає хавбек.

"Чи вистачить сил на кубковий матч проти "Металіста"? Має вистачити. Такий напружений графік є в усіх команд. У "Металіста" він ще важчий, адже харківська команда веде боротьбу на три фронти. Тому їм також буде важко. Але ми поборемося за Кубок, він для нас і наших фанатів дуже важливий", - закінчив Ксьонз.