Головне

Заваров не став спростовувати своє ймовірне призначення головним тренером збірної

08.10.2012 14:04 543 0

Олександр Заваров не став спростовувати інформації стосовно свого призначення головним тренером збірної України.

За словами самого фахівця, наразі він перебуває на "динамівській" базі у Конча Заспі у якості помічника Андрія Михайловича Баля.

"Готуємо команду до матчів з молдаванами та чорногорцями. У кожного свої обов’язки. Наперед загадувати не варто. Я у збірній нова людина і нічого конкретного сказати не можу", - зазначив Заваров.

"Зараз головне - набрати максимальну кількість очок у поєдинках з Молдовою та Чорногорією. А потім будете телефонувати та поговоримо про майбутнє більш предметно", - цитує Заварова ua-football.com.

Нагадаємо, зараз Заваров допомагає Андрію Балю готувати збірну України до жовтневих матчів з Чорногорією та Молдовою, але у ЗМІ вже поширились чутки про те, що саме колишній наставник "Металіста" й "Арсенала" прийме головну команду країни.

Останнім місцем роботи тренера був київський "Арсенал", звідки він пішов зі скандалом, вигравши суд у президента клубу Вадима Рабіновича, який мав виплатити йому мільйон доларів.

Зазначимо, що у 2010 році Заваров був призначений радником віце-прем'єра України Бориса Колеснікова з питань підготовки Євро-2012.

Коментарі ()