Українська правда

Михайличенко: Команда робила все, що могла

Сергей Шемшученко — 7 листопада 2012, 01:57

Олег Блохін все ще не може приходити на післяматчеві прес-конференції, тому після нічиєї з "Порту" його замінив Олексій Михайличенко, який вирішив не робити гравців винними.

Про це він сказав після зустрічі, котра фактично поставила "Динамо" на межу вильоту з Ліги Чемпіонів, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Якщо стисло, то, перш за все, виходили, думаючи виключно про перемогу. І ми грали сьогодні на цей результат. Так, не все виходило, але команда грала, билася, робила все, що могла, щоб досягти перемоги", - почав він.

"Важко висувати хлопцям претензії щодо бажання та самовіддачі. Інша справа, що не обійшлося без помилок. Було дуже важливо - як і завжди у матчах рівних суперників - реалізовувати моменти, їх багато не буває. Сьогодні ми свої нагоди не використали", - зазначив Олексій Олександрович.

Він запевнив, що "Динамо" буде битися за вихід з групи до останнього, адже команда може розвинутися лише завдяки перемогам, що важливі для психології футболістів.

"Яка гра з португальцями була складнішою? Обидві, кожна по-своєму. Вибачте, важко після гри давати об'єктивну оцінку. Проте від цієї гри ми чекали кращого результату у вигляді більшої кількості очок за підсумком зустрічі. І завдання стояли інші", - підкреслив він.

"У Порту стратегічно нас влаштовувало очко, хоча ми не не грали на нічию. СЬогодні прагнули лише перемоги, тому і гра була зовсім інша", - зізнався тренер киян.

"Чи було, щоб гольову атаку команди зривав вболівальник? Я не хочу навіть коментувати! Так, такі випадки трапляються, але я цього просто не розумію: коли люди працюють та вкладають душу, і отримують таке ставлення... Можуть на мене ображатися, але не вважаю таких людей уболівальниками", - був обуреним Михайличенко.

Наостанок тренер заявив, що бігти у атаку з перших хвилин команда не могла, бо це було б авантюрою. Окрім цього не варто недооцінювати "Порту", який вмілим контролем м'яча не дозволив "динамівцям" грати від атаки.