Українська правда

Ді Маттео: Ми тримали "Шахтар" під тиском

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2012, 10:44

Головний тренер "Челсі" був задоволений грою своєї команди у переможному матчі з "Шахтарем".

Про це він заявив на прес-конференції після гри, пише сайт донеччан.

"Пощастило? Що стосується часу, коли був забитий переможний м'яч, то так - швидше за все, там був невеликий елемент удачі. Адже це останній удар у грі", - відповів він.

"Я думаю, що ми заслуговували на перемогу, оскільки багато для цього зробили. Особливо в першому таймі - ми тримали "Шахтар" під тиском і забили два голи", - нагадав італієць.

"У принципі, ми очікували, що матч буде важким. Ми грали проти дуже сильних футболістів, але й самі діяли добре, і у нас теж є відмінні виконавці. Нам потрібно було перемогти, і ми це зробили", - зазначив Роберто.

За його словами, "Челсі" не вистачало багатьох досвідчених виконавців: Ешлі Коула, Френка Лампарда, Джона Террі.

"У звичайних умовах ми б хотіли, щоб вони брали участь. Але ми все одно грали добре, і, думаю, всі футболісти заслуговують похвали. Ми зустрічалися з сильною командою - гравці "Шахтаря" теж дуже старалися. Поєдинок був важким", - визнав він.

"Тепер у нас є хороші шанси пройти в наступний раунд. Все буде також залежати від гри "Ювентуса" і "Шахтаря". В принципі, нам потрібно вигравати у Туріні. Найважливішим буде завершальний матч", - прогнозує тренер.

"У нас є проблеми: розкриваємося в захисті. Але ми і багато забиваємо! Наші атакуючі гравці стараються, і нам потрібно більше часу, щоб стати краще", - закінчив він.