Українська правда

Луческу: Якщо "Челсі" подобається, нехай говорять, що заслужили перемогу

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2012, 10:49

Донецький "Шахтар" був краще за "Челсі", але програв через власні помилки у захисті.

До цього звівся післяматчевий спіч тренера "гірників", пише офіційний сайт клубу.

"Якщо "Челсі" подобається говорити, що вони заслужили цю перемогу, то нехай так і говорять. Але ми вважаємо, що грали краще", - почав він.

"Вважаю, що ми краще організували гру, постійно змінювали її напрямок і мали більшу кількість гольових моментів. Звичайно, дуже шкода, що пропустили гол на останній хвилині", - зізнався румун.

"Ми залишили "Челсі" більше простору на полі, і, звичайно, це була помилка. У лондонців високі гравці, і якщо ти даєш їм можливість забити, вони її використовують", - поскаржився Луческу.

За його словами, насправді, від того, що сталося, дуже боляче.

"Але у нас попереду ще дві гри, і ми раді, що маємо кращу різницю забитих-пропущених голів, ніж "Челсі". Також мали місце помилки з боку рефері", - вважає він.

"Але я впевнений у своїх футболістах, які зіграли сьогодні дуже добре. На жаль, цього не можна сказати про нашого воротаря, який допустив грубі помилки", - зазначив він.

"Чи міг Пятов не допустити останнього гола, якби зіграв на перехопленні? Ми відпрацьовували подібні ситуації на тренуваннях, але, напевно, він забув чи розгубився. Звичайно ж, я певною мірою зол. Вважаю, що йому не вистачило концентрації або досвіду", - обурений Луческу.

Втім, він додав, що його підопічні показали гру дуже високого рівня, але програли і, звичайно, втратили дуже важливе очко.