Українська правда

Шуфрич-молодший задоволенний рішенням Колліни по судді Даньковському

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2012, 13:47

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич-молодший надіслав листа-відповідь на рішення Комітету арбітрів ФФУ, щодо несправедливого суддівства у матчі між "Говерлою" та луцькою "Волинню".

Нагадаємо, голова Комітету П’єрлуїджі Колліна постановив не призначати арбітра Даньковського на наступні матчі.

"До нашого клубу надійшла інформація про оцінку, надану комітетом арбітрів України та куратором суддівського корпусу П'єрлуіджі Колліна стосовно дій арбітра Даньковського С.В. у матчі 14-го туру чемпіонату України серед команд Прєм'єр-ліги, між командами "Волинь" Луцьк - "Говерла" Ужгород. Вважаємо санкції, застосовані до даного арбітра, об'єктивними та такими, що відповідають грубості допущенних помилок.

Тому, нами було прийнято рішення - не зривати проведення домашньої гри чергового туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Щиро сподіваємось на послідовність та принциповість у подальших рішеннях Комітету Арбітрів України та куратора суддівського корпусу П’єрлуіджі Колліна, та чекаємо на належну оцінку дій арбітрів в інших шести матчах, вказаних у листі клубу від 05.11.2012.", – цитує Шуфрич Онлайн-Закарпаття.