Українська правда

Ярославський: "Уболівальники повинні бути впевнені, що "Металіст" - це назавжди"

Сергей Шемшученко — 9 листопада 2012, 08:32

До тих футболістів, які не відповідають рівню "Металіста", у міжсезоння клуб буде дуже жорстко підходити.

Про це після виходу у плей-офф Ліги Європи заявив президент харків'ян Олександр Ярославський, пише прес-служба клубу.

"Ми ніколи не збираємося викидати білий рушник. Будемо тільки підсилюватися. Ми не збираємося розчаровувати харків'ян, наших шанувальників. До тих, хто не відповідає рівню "Металіста", будемо дуже жорстко підходити", - сказав він.

"Якщо Мирон Богданович звернеться з проханням про придбання футболістів на будь-які позиції - я гарантую, він все отримає. Уболівальники повинні бути впевнені, що "Металіст" - це назавжди. Я хочу сказати нашим шанувальникам, що не дозволю комусь легко ставиться до "Металіста", - додав президент.

За словами Ярославського, для того, щоб відчути смак перемоги, треба спробувати і гіркоту поразки.

"Ми повинні працювати над тим, щоб поразки були мінімальними", - зауважив він.

Окрім того, Ярославський запевнив, що журналісти перефразували його вислови, що він вивезе своїх гравців на Окружну, якщо ті не отямляться.

"Ніхто нікого не збирався нікуди вивозити. Ми інтелігентні люди, і якщо ми беремося вирішувати якісь завдання, то потрібно відповідально ставиться до своєї справи. Я днями і ночами займаюся цим, і результат всі бачать. Так чому футболісти можуть з прохолодою ставитися? Це далеко не бідні хлопці, які живуть у хороших умовах, і за це треба відповідати", - підсумува він.