Українська правда

Луческу: Нова ціна Вілліана - 35 мільйонів євро

Сергей Шемшученко — 14 листопада 2012, 19:29

Влітку "Челсі" хотів узяти Вілліана за 20 мільйонів євро, але донецький "Шахтар" хоче майже вдвічі більше за бразильця.

Про це заявив Tuttosport головний тренер "гірників" Мірча Луческу.

"Вони тоді взяли Азара за 30 - і зараз ви бачите, що Вілліан грає в команді, яка домінувала над "Челсі" і "Ювентусом". Тому я думаю, що Вілліан легко б заграв в Іспанії, Італії або Англії", - сказав він.

"Челсі" купив Оскара за 31 мільйон, але Вілліан, на відміну від Оскара, вже зрілий футболіст з досвідом Ліги чемпіонів і такого чемпіонату, як український, з командами на кшталт "Динамо" і "Дніпра", які успішно грають в Європі", - вважає румун.

За його словами, Вілліана не варто продавати, хіба що він сам не захоче тут більше залишатися.

"Мені подобається брати в команду 17-річних хлопців і поступово, років за шість, розвивати їх по всіх напрямках. Крім того, Вілліан - хороша людина, але інакше й бути не може, адже в першу чергу я займаюся їх вихованням. І якщо хтось не вписується або не володіє дисципліною, вони залишають команду", - запевнив тренер.

"Якщо ви мене запитаєте, то я скажу, що "Шахтар" має намір досягти успіху в Європі. Шлях до цього полягає в тому, щоб не продавати своїх провідних футболістів. Звичайно, Моратті може заплатити суму відступних, а у Вілліана вона складає 35 мільйонів євро", - цитує його terrikon.com.