Українська правда

Фани "Карпат" виступили з ультиматумом до ФФУ, погрожують масовими акціями

Сергей Шемшученко — 16 листопада 2012, 18:29

Фанати львівських "Карпат" виступили із заявою на адресу Федерації футболу України.

Прихильники команди незадоволені рішенням КДК ФФУ, який вирішив дискваліфікувати гравця львів'ян Семіра Штіліча "за нецензурні слова до арбітра" на три матчі.

Зокрема на сайті fckarpaty.com.ua, де розміщена заява, зазначається, що "ФФУ перетворилась на такий собі каральний орган, який вирішив приструнити або позбутись самобутніх команд, які вказують на низку помилок і некваліфіковану роботу суддівського комітету".

"Не розглянувши помилки, допущені арбітрами у попередніх матчах за участю "Карпат, і не покаравши винуватців, ФФУ навпаки на чолі з горе-куратором Колліною і надалі приймає не зрозумілі рішення", - додається.

Окрім того, у зверненні додається відео спірних епізодів за участю футболістів різних команд.

Насамкінець, фани львівських "Карпат" вимагають від ФФУ скасувати дискваліфікацію Штіліча, припинити суддівське свавілля в українському футболі, звільнити з відповідних посад всіх причетних до покривання таких дій і до створення суддівського клану, покарати винуватців-арбітрів.

"У разі, якщо не будуть прийняті відповідні міри у нас не залишиться іншого виходу, як розпочати масові безстрокові акції протесту із залученням фанів інших футбольних клубів України", - підсумовується у заяві.