Українська правда

Новий Апеляційний комітет ФФУ залишив силі усі рішення КДК

Сергей Шемшученко — 16 листопада 2012, 19:19

9 жовтня 2012 року Апеляційний комітет ФФУ виніс свої перші рішення у новому складі, розглянувши 5 скарг, які надійшли від клубів та футболіста.

Як пише офіційний сайт ФФУ, усі вони оскаржували рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ.

За результатами засідання 4 рішення КДК ФФУ були залишені без змін та розгляд одного питання буде продовжено на наступному засіданні АК ФФУ.

Наводимо рішення Апеляційного комітету згідно порядку денного.

1. ПАТ "Футбольний клуб "Чорноморець" скаржився на рішення КДК від 1.08.2012 р. стосовно застосування санкції до футболіста "Кривбаса" Учі Лобжанідзе.

ФК "Чорноморець" скаржився на рішення КДК від 1.08.2012 р. стосовно застосування санкції до футболіста "Кривбаса" Учі Лобжанідзе КДК ФФУ з цього приводу прийняв рішення, що згідно Дисциплінарних правил ФФУ жовту картку за неспортивну поведінку Лобжанідзе міг отримати лише за рішенням арбітру матчу.

Апеляційний комітет залишив це рішення КДК без змін.

2. ТзОВ "Клуб професійного футболу "Карпати" скаржився на рішення КДК від 19.04.2012. Скарга стосується спору львівського клубу з ФК "Шахтар" (Донецьк) щодо виплати компенсацій за спортивну підготовку футболіста Тараса Качараба.

Апеляційний комітет залишив це рішення КДК без змін.

3. Футболіст Максим Гапон скаржився на рішення КДК від 12.07.2012 р. стосовно невиконання рішення АК від 9 квітня 2012 року та припинення контрактних відносин з ФК "Славутич" (Черкаси) та здійснення розрахунку за контрактом. КДК вирішив зобов’язати ФК "Славутич" (Черкаси) розрахуватися з футболістом.

Апеляційний комітет залишив це рішення КДК без змін.

4. Апеляційний комітет продовжить на наступному засіданні розгляд скарги ФК "Карпати" на рішення КДК від 12.04.2012 р. стосовно розрахунків з футболістом Сергієм Кузнецовим.

5. ФК "Іллічівець" (Маріуполь) скаржився на рішення КДК від 31.08.2012 р. Щодо відмови у задоволенні вимог клубу з оскарження рішення дисциплінарного комітету Прем'єр-Ліги. "Іллічівець" був зобов'язаний виплатити заборгованість та компенсацію колишньому головному тренеру команди Валерію Яремченко через розірвання контракту з вини клуба.

Апеляційний комітет залишив це рішення КДК без змін.