Українська правда

Бальчос допоміг "Миколаєву" визначитися з новими власниками клубу

Сергей Шемшученко — 16 листопада 2012, 23:39

У п'ятницю було досягнуто принципової згоди між Анатолієм Валєєвим та Ігорем Дятловим щодо зміни господарів у футбольному клубі "Миколаїв".

Про це повідомив головний тренер команди Руслан Забранський, за словами якого, матеріальний аспект не тільки був присутній в цьому питанні, але й був найголовнішим.

У результаті переговорів, посередником при яких виступив президент ПФЛ України Мілетій Бальчос, новим господарем клубу стає голова миколаївської обласної ради Ігор Сергійович Дятлов.

Він приймає на себе зобов'язання щодо боргів клубу перед футболістами, тренерським складом, обслуговуючим персоналом. Всі інші борги (перед ПФЛ, зарплати віце-президентів Марченка, Ніколаєнка та інших) залишаються на шиї колишнього президента клубу Валєєва.

Дятлов поставив свої умови Валєєву, а той, зваживши всі "за" і "проти", погодився із запропонованим варіантом. Поки не зовсім зрозуміла роль у всьому подальшому процесі мера міста Миколаєва Володимира Чайки.

Ігор Дятлов в бесіді з Бальчосом наголосив, що робить важливий крок виключно з поваги до тренерських і організаторських здібностей Руслана Забранського.

У понеділок має відбутися процедура передачі повноважень: буде проведено збори членів клубу, на яких тимчасово виконуючим обов'язки президента клубу оберуть Руслана Забранського, пише ua-football.com.