Українська правда

Луческу: "Напевно, помилився арбітр, вилучивши Ракицького"

Сергей Шемшученко — 18 листопада 2012, 00:38

Складно діяти проти суперника, який фактично всім складом "сідає" на свою половину поля і не грає у футбол.

Про це після поразки у Києві від "Арсеналу" розповів головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, пише прес-служба донеччан.

"Арсенал" заслужив сьогоднішню перемогу, проявив себе на полі, як дуже дисциплінована команда. Складно, звичайно, діяти проти суперника, який фактично всім складом сідає на свою половину поля і не грає в футбол. Нам же потрібно було діяти по-іншому, боротися за кожен м'яч, а сьогодні такого не було", - сказав він.

"У нас була низка перемог, і в якійсь мірі, напевно, розслабленість гравців відчувалася. Напевно, помилився арбітр, вилучивши Ракицького, хоча момент все-таки не був небезпечним і суперник вибігав до флангу", - додав тренер.

На думку Луческу, найголовніша проблема "Шахтаря" у тому, що всі думки гравців були спрямовані на гру з "Нордшелландом".

"А коли хотіли щось зробити, було вже пізно, до того ж залишилися вдесятьох. Сьогодні витратили багато сил, тому потрібно зайнятися відновленням, щоб до матчу у вівторок гравці підійшли у нормальному стані", - зауважив він.

"Ще раз хотілося б привітати "Арсенал", вони досягли дуже важливої ​​перемоги для себе, показали, що виграє той, у кого більше бажання, і хто своєю грою повністю віддається на футбольному полі. "Арсенал" добре і дисципліновано оборонявся. І поле було в'язким, так що складно було контролювати м'яч", - додав фахівець.

За словами Луческу, бувають матчі, у яких потрібно вигравати не за рахунок майстерності та техніки, а борючись за кожен м'яч.

"Преса "продає" мало не всіх наших гравців, кожен день їх хтось купує. Напевно, їх думки зараз спрямовані на те, що вони читають. У цьому плані якраз мені важко з ними працювати і складно їх налаштовувати. Звичайно ж, все це впливає", - пояснив він.