Українська правда

Блохін: "В цілому, я задоволений, однак проблем вистачає"

Сергей Шемшученко — 25 листопада 2012, 20:41

У київському дербі "Динамо" мало беззаперечну перевагу над "Арсеналом".

Про це розповів головний тренер "біло-синіх" Олег Блохін, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Незважаючи на дві останні поразки, команда вийшла сьогодні грати з бажанням. Ми очікували, що "Арсенал" гратиме приблизно за такою ж схемою, як з "Шахтарем", але, вважаю, нам вдалося налаштувати хлопців", - сказав він.

За словами тренера, це було важко зробити, тому що все-таки йде кінець сезону, всі втомилися.

"В цілому, ми мали беззаперечну перевагу. "Арсенал" намагався грати на контратаках. Якісь з них проходили, якісь - ні, але, думаю, що в цілому рахунок по грі", - пояснив він.

"Так, є якісь негативні нюанси, не встигаємо перебудувати команду. Є чинники, які на це вплинули та впливають. Може, і моя хвороба тут позначилася - я випав на півтора місяця. Але будуть зимові збори, тоді можна буде говорити про конкретику. Але за всі поразки я беру провину на себе", - додав Блохін.

На думку фахівця, кожному виконавцю потрібен час, щоб підлаштуватися під його стиль роботи.

"Що ж стосується Дуду, то дайте час. Тим більше, не можна оцінювати людину за двома-трьома іграм. Він слухає тренера. Дуду є над чим працювати. Та й не тільки йому, а всій команді. Сьогодні мені сподобалися окремі моменти, сподобався пресинг, але іноді хлопці запізнювалися у ситуаціях, коли треба було накривати ближніх", - зауважив Блохін.

"Однак, в цілому, я задоволений. У тому числі і тим, що команда грала практично до кінця. Незважаючи на те, що проблем вистачає", - підсумував він.