Українська правда

Міхел: Нагнітання ситуації навколо Адріано - це просто смішно

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2012, 18:17

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА, який почав розслідування дій форварда "Шахтаря" Луіса Адріано, не має бути суворим до бразильця.

Таку думку висловив директор відділу міжнародних змагань донецького "Шахтаря" Любош Міхел.

"Нагнітання ситуації навколо Адріано - це просто смішно. Таке враження, що це комусь вигідною. Насправді потрібно прочитати дисциплінарні правила УЄФА і усе стане зрозуміло", - сказав він.

"Дискваліфікація на рік? Моя думка така, що це нереально. Немає приводу для таких жорстких санкцій. Таке враження, що проступок Адріано прирівняно до вчинення корупційних дій. Це перебільшення", - вважає словак.

Міхел сказав, що поки немає рішення дисциплінарного комітету УЄФА, "Шахтар" не робитиме заяв з цього приводу.

"Шахтар" та тренер команди Мірча Луческу уже вибачалися за цю ситуацію. Шкода, що так сталося. Але потрібно розуміти, що це був важливий матч Ліги чемпіонів, на футболістах було велике психологічне навантаження. В таких випадках всяке може статися", - зазначив він.

"Це не було свідомо зроблено. Хто пограв футбол, той може зрозуміти, що це була реакція футболіста, який не розібрався із тим, що відбувається. А потім Адріано про це щиро пошкодував", - цитує Міхела football24.ua.