Українська правда

Мелащенко: "Не факт, що Мілевський залишить "Динамо"

Сергей Шемшученко — 29 листопада 2012, 11:08

У розпорядженні тренера "Динамо" Олега Блохіна не багато нападників.

Таку думку висловив колишній форвард клубу Олександр Мелащенко.

"Мені здається, в "Динамо" немає надлишку форвардів. Є Ідейе, який в цьому сезоні багато забиває. Марко Рубен - нездатний поки себе реалізувати", - сказав він.

"А хто ще? Мілевський? Кравець? Вибір не так вже й великий. Тому, вважаю, взимку киянам потрібно придбати забивного форварда, який би склав конкуренцію Ідейе. Не думаю, що взимку "Динамо" залишить багато гравців. Олег Блохін напевно дасть шанс себе проявити на зборах тому ж Рубену", - вважає Мелащенко.

За словами Мелащенка, якщо Рубен проявить себе на зборах, то, напевно, залишиться в команді.

"За нього були заплачені великі гроші, і, якщо він зможе проявити себе на зборах, то, напевно, залишиться в команді. З тих, хто може залишити команду, назву Мілевського і Кравця. Останній досить довго не грає через травми - і зміна прописки може піти йому на користь. Хоча, невідомо, що для нього краще: грати десь в іншому клубі або чекати свого шансу в "Динамо", - продовжує екс-нападник.

"Та й з приводу Артема Мілевського, мені здається, ще не все ясно. Те, що його виставили на трансфер, ще не означає, що він залишить команду. Багато чого буде залежати від того, чи зможуть йому знайти підходящий варіант. Якщо ні, то Мілевському доведеться або доводити Блохіну свою спроможність на зборах, або грати за дублюючий склад", - цитує Медащенка "СЭ в Украине".