Головне

Ліга Чемпіонів. 4 тур. Челсі - Шахтар 3:2. Зіпсоване свято Вілліана

08.11.2012 08:23 733 0
Ліга Чемпіонів. 4 тур. Челсі - Шахтар 3:2. Зіпсоване свято Вілліана

Донецький "Шахтар" не зміг втримати нічийний результат у поєдинку з "Челсі" на "Стемфорд Брідж". Двічі відігруючись по ходу матчу, "гірники" на останній доданій хвилині пропустили м'яч, і повертаються додому без очок. Хоча, по грі донеччани ні в чому не поступалися супернику, і навіть виглядали дещо краще.

"Челсі" після поразки на "Донбас Арені" ніяк не може прийти до тями. У останніх двох матчах з "МЮ" і "Свонсі" команда взяла всього одне очко, поступилася лідерством в АПЛ, до цього ж, поєдинок проти гірників мав величезне значення в подальшій єврокубковій долі команди Ді Маттео.

"Синім" будь що треба було забивати, і зробили це "аристократи" доволі швидко. Ярослава Ракицького можна назвати співавтором першого м'яча у ворота П'ятова - захисник віддав відверто поганий пас на голкіпера, чим і скористався Фернандо Торрес. Доволі швидко паритет відновив Вілліан, який сьогодні міг стати персоною номер один у складі "Шахтаря", але справу Ракицького взявся продовжувати П'ятов, який і "привіз" другого м'яча в свої ворота.

Проте, і цей гол донеччанам вдалося відквитати - знову відзначився Віллаіан, який зі шкіри ліз, аби довести, що даремно боси "Челсі" не заплатили за нього ту суму, яку хотіли в "Шахтарі" в літнє міжсезоння. Однак, як говориться: "Один у полі не воїн". Тейшейра, Мхітарян і Адріано сьогодні практично випали з гри, про оборону і останній рубіж в особі П'ятова написано вище. Команди догравали поєдинок, і ніщо не віщувало біди для "Шахтаря".

Вже практично 99% уболівальників біля екранів і на стадіоні були впевнені в нічийному результаті матчу. Мірча Луческу, напевно, готував свій спіч на післяматчевій прес-конференції, в якому обов'язково сказав би, що "Шахтар" був на голову сильніший суперника і він не задоволений нічиєю, бо його команда мала перемагати, і тут сталося те... що мало статися.

На останній доданій хвилині після подачі з кутового оборонна ланка донеччан не впоралася з Мозесом, який з близької відстані головою розстріляв ворота "Шахтаря" і зняв усі питання щодо переможця. "Челсі" взяв три очки і разом з "гірниками" очолює турнірну таблицю групи. І тепер Луческу доведетья добряче піднатужитись, аби навесні не опинитися в Лізі Європи.

Коментарі ()