Головне

Українські фанати мають намір долучити до акції на підтримку Павличенків європейців

09.11.2012 17:44 376 0

Українські футбольні вболівальники звернулися до уболівальників всієї Європи із проханням приєднатися до акції на підтримку сім'ї Павличенків.

Сім'ю Павличенків вже підтримали вболівальники у Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луганську, Москві, Порту - там були організовані акції на стадіонах. Фанати вивішували плакати "Свободу Павличенкам!" і поверталися до поля спиною, схрестивши за головою руки.

На сайті, присвяченому акціям на підтримку Павличенків, опубліковано звернення до європейських уболівальників - їх просять вивісити банери "Волю Павліченкам!" українською мовою і "They are not killers" з 16 по 19 листопада.

Але головне прохання - звернутися до свого євродепутат з листом від українських фанатів (текст доступний за цим посиланням).

Також фанати закликають усіх громадян України взяти участь у акції протесту, яка відбудеться 25-го листопада в Києві. Футбольний фанат Сергій Павлюченко і його батько Дмитро були засуджені за вбивство, якого, як стверджують уболівальники, не здійснювали, нагадує championat.com.

Коментарі ()