Українська правда

Загребське "Динамо" спробує повернути Кранчара?

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2012, 12:36

Загребське "Динамо" розглядає варіант підсилення команди своїм колишнім футболістом - півзахисником Ніко Кранчаром, який нині виступає в іншому "Динамо" - київському.

Нагадаємо, в Київ хавбек перебрався минулого літа, після того, як пропустив через травму фактично весь сезон в лондонському "Тоттенхемі".

Однак і в "Динамо" Кранчару міцно закріпитися в "основі" не вдалося, а всі останні поєдинки "біло-блакитних" він пропустив через чергове ушкодження.

У разі, якщо головний тренер киян Олег Блохін вирішить відмовитися від послуг хорвата, який був придбаний виключно за ініціативою колишнього наставника "біло-блакитних" Юрія Сьоміна, не виключено, що варіант із загребським "Динамо" стане для Кранчара пріоритетним.

Інша справа, чи зуміє хорватський гранд потягнути трансферну вартість футболіста, за якого кияни влітку заплатили 7 млн ​​євро. Не виключено, що в цих умовах може розглядатися можлива оренда футболіста.

Додамо, що особистий контракт Кранчара з київським "Динамо" розрахований до літа 2016 року. За неофіційною інформацією, його річна зарплатня в українському клубі становить 2 млн. євро, пише Dynamo.kiev.ua.