Українська правда

"Металург" З можуть очолити Зайцев чи Гайдаш

Сергей Шемшученко — 4 грудня 2012, 10:18

Керівництво "Металурга" планує довірити пост головного тренера Сергію Зайцеву, який днями отримав тренерську ліцензію категорії "А", що дозволяє бути помічником головного тренера в клубі Прем'єр-ліги та очолювати колектив першого дивізіону.

Згідно з Регламентом як в.о. головного тренера команди вищого дивізіону Зайцев може працювати завдяки гарантійному листу керівництва клубу не більше двох місяців, пише "Спорт-Арена".

Як зазначає видання, клуб за цей період зобов'язується знайти фахівця з ліцензією "Pro". Думається, ліга не стане особливо чіплятися в цьому питанні до запорожців, врятувати яких від вильоту може тільки диво.

Ще одним кандидатом на пост наставника "Металурга" є уродженець Маріуполя Олександр Гайдаш. У бутність гравцем він блискуче грав у "Таврії", а в цьому сезоні нічого не зумів зробити біля керма першолігового "Титана" з Армянська. До речі, Гайдаш був помічений на грі дублерів запорожців і харків'ян.

Обидва тренера входять у пул спортивного директора "Металурга" Анатолія Заяєва, з подачі якого протягом сезону і відбуваються всі ключові події в таборі аутсайдера. Інформація про можливе призначення Сергія Пучкова поки виглядає скоріше бажанням фахівця запропонувати себе, резюмує джерело.